dimarts, 23 de novembre del 2010

Salutació de l'equip d'educació infantil


Aquest curs l'equip d'infantil comencem una nova aventura: Ja estem informatitzades!!! Poc a poc anem a crear el nostre blog per tal d'informar a tota la comunitat educativa de les activitats que realitzem a les nostres aules. Esperem que participeu per tal de que el blog l'el·laborem entre tots: mestres, alumnes, famílies... i que aquest supose un instrument de comunicació i interacció a l'entorn escolar. Al blog podreu trobar activitats comunes de tot el cicle etiquetades a la categoria de "Activitat de cicle"; també les activitats que realitzem al voltant dels projectes etiquetades per nivell amb el nom de "Projectes 3 anys", "Projectes 4 anys" i "Projectes 5 anys"; altres categories per cicle seran el "Cançoner" i les "Festes" i una última amb l'etiqueta de "Eixides". I per a donar-vos informació sobre contes, direccions d'internet, jocs educatius, llibres de treball... utilitzarem l'etiqueta de "Recursos educatius".
Animeu-vos a formar part d'aquesta aventura!!!

3 comentaris:

Marta ♥ ha dit...

Soc lectora dels blogs ja fa temps i vull felicitar a les mestres perque heu feu molt be. Ara ja no tinc menuts i si un nebot, en les mestres senseñen molt i seu passen molt be, gracies a totes les de la foto

Ma Jesús ha dit...

Jo també vull felicitar a tot l'equip d'Educació Infantil per la il.lusió que posen cada dia en el seu treball diari.
Els alumn@s i els pares segur que se n'adonen.
I estic segura que eixa mateixa il.lusió es reflectirà en aquesta nova aventura digital.
Esteu acabant de cobrir la primera etapa.
El blog acaba de naixer junt als altres blogs germans de la resta de cicles. Ara com ja heu fet, ens cal anar alimentant-lo amb el dia a dia.
FELICITATS a totes!

Rosana ha dit...

La millor manera d'animar a aquest equip de mestres és seguint el blog però sobre tot posanr comentaris que sòn els que donen constància de que hi ha persones mirant-lo a diari. Animeu-se!!!

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari serà publicat després de comprovar que no és spam.