dimarts, 1 de novembre del 2011

L'ART DEL SEGLE XX A L'EDUCACIÓ INFANTIL

TERE, ANA, ROSA, CARMEN I CRIS, HAN PARTICIPAT EN UN CURS D'ART, DESTINAT A APRENDRE COM ÉS L'ART DEL SEGLE XX I COM ES POT TRASLLADAR AL TREBALL D'AULA AMB ELS ALUMNES.

UNA DE LES SESSIONS PRÀCTIQUES D'ART FEIA REFERÈNCIA AL "LAND ART", MOVIMENT ARTÍSTIC QUE ES CARACTERITZAVA I ES CARACTERITZA PER INTERVINDRE EN LA NATURA, MODIFICANT-LA, I PER TANT CRIDANT L'ATENCIÓ DE L'ESPECTADOR.

COM QUE NOSALTRES TENIM EL PRIVILEGI DE TINDRE UNA ESCOLA PRECIOSA, PLENA D'ARBRES FANTÀSTICS I COM QUE ARA ESTEM A LA TARDOR I PODEM AGAFAR FULLES DEL TERRA, SENSE TINDRE-LES QUE ARRANCAR, MIREU QUINA EXPERIÈNCIA MÉS XULÍSSIMA
HEM DISFRUTAT !!!

LES MESTRES VOLEM DONAR LES GRÀCIES DES D'ACÍ, A SALVA MASCARELL, PONENT DEL CURS, QUÉ TANTES COSES MERAVELLOSES ENS VA ENSENYAR.



6 comentaris:

tere ha dit...

Quina activitat més xula,ens ho vam passar genial nosaltres i els peques.Cal fer cursos de formació, en ells sempre apréns coses molt interessants i novedoses.Ànim!.Cris t'ha quedat genial.

Ma Jesús ha dit...

Què bonic!
Pareix mentira que es puguen aconseguir coses tan originals amb un material que tenim sempre al nostre abast!
Quines mestres més innovadores!

pura ha dit...

Vull felicitar-vos a tots/es els que hau fet possible l'activitat.
A més a més de passar-ho bé, de animar el jardí del nostre col·le en eixa obra d'art,de fomentar la socialització en tot el nivell de 5 anys i altres objectius...
la reportera ha estat excel·lent!!!!!.

Rosana ha dit...

Ui!Demà me'n vaig al jardí del col·le per veure les fulles!Què xulo!

Susana ha dit...

L'enhorabona per l'activitat. Crec que els xiquets i les xiquetes han d'experimentar formes diferents de fer les coses, aixó els motiva i els diverteix i la unió de les dos coses garanteix un aprenentatge sòlid.

lara ha dit...

Està molt bonic i ara que estic en 1r me'n recorde de les coses que feiem en Infantil i de Tere.

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari serà publicat després de comprovar que no és spam.