diumenge, 29 de gener del 2012

HA VINGUT XAVI I ENS HA ENSENYAT MOLTES COSES DELS ARBRES






LA SETMANA PASSADA VA VINDRE AL COL.LE XAVIER RÓDENAS I ENS VA ENSENYAR MOLTES COSES AL VOLTANT DELS ARBRES.
AMB ELL VA VINDRE EL PAPÀ DE BLANCA I ENTRE ELS DOS VAN FER UNES ACTIVITATS MOLT ENTRETINGUDES:
EL PAPÀ DE BLANCA ENS VA ENSENYAR OBJECTES QUE NECESSITEM PER ANAR A LA MUNTANYA I ALGUNES COSES QUE ALLÍ PODEM TROBAR.
DESPRÉS TENÍEM AL REBEDOR DEL COL.LE UNS ARBRES MOLT GRANS I NOSALTRES ELS POSÀVEM LES FULLETES QUE A LA TARDOR ELS HAVIEN CAIGUT.
PER FINALITZAR L'ACTIVITAT XAVI ENS VA ENSENYAR UNES FOTOS XULÍSSIMES DE LES MUNTANYES, RIUS, BARRANCS I MARJALS DE LA SAFOR PER A QUE PUGUEREM VORE QUÉ BONICS QUE SÓN I ENS VA EXPLICAR LA IMPORTÀNCIA QUE TENEN ELS ARBRES A LA NOSTRA VIDA.
DES D'ACÍ ELS DONEM LES GRÀCIES PER LA SEUA DEDICACIÓ.

4 comentaris:

tere ha dit...

Xavier és una persona que sap molt,molt i a més sap transmetre el que sap de forma molt divertida i instructiva.Blanca tens molta sort de tindre un pare tan compromés amb el teu aprenentatge, un pare tan guai.moltes gràcies als dos per compartir amb els pekes aquesta vesprada,i un petonet ben fort per Blanca.

pura ha dit...

Sols veigent les caretes de curiositat i atenció dels x. i xiquetes, es nota que la classe ha estat molt educativa i què el què han deprés ho recordaran molt millor i sempre.
Gràcies a les persones que ens ajuden a formar als nostres alumnes.

pura ha dit...

Sols veigent les caretes de curiositat i atenció dels x. i xiquetes, es nota que la classe ha estat molt educativa i què el què han deprés ho recordaran molt millor i sempre.
Gràcies a les persones que ens ajuden a formar als nostres alumnes.

... ha dit...

Salut a totes i tots, no havia vist encara aquesta entrada tan bonica que ens vau dedicar a Ricard i a mi. Moltes gràcies! Crec que el treball que feu des de l'educació pública és meravellós. La educació ambiental és fonamental per tal d'entendre la vida i poder aprendre jugant. Si puc col·laborar amb els mestres i amb les mestres per transmetre un missatge de pau, solidaritat, responsabilitat i respecte al territori, ja en trobe un poquet més feliç. Sobre tot si és a la escola pública, la escola que pense és la clau per tal d'aconseguir una societat justa i responsable. Així que sabeu que podeu comptar amb mi quan vullgau. Va ser un plaer veure als xiquets i a les xiquetes tant contents amb aquells grans arbres que superaven la seua altura!!! Ànims i gràcies pel vostre treball diari. Un beset.

Xavi Ródenas.

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari serà publicat després de comprovar que no és spam.