divendres, 8 de febrer del 2013

CARNESTOLTES, MOLTES VOLTES !!

ACÍ  VAN ALGUNES DE LES NOSTRES FOTOS DE CARNESTOLTES.














DISFRUTEU-LES !!

6 comentaris:

pura ha dit...

Espere disfrutareu aquestos dies com a "jabates", mira qué sou unes mestres divertides!!!!!

Maite ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Maite ha dit...

Les mestres impressionants, però els xiquets... sense paraules!!!

Anònim ha dit...

I would not put it іn the freezer foг a lοng time, you can рut it in the
freezer for a couple of houгs but I would nοt put it in therе for a сοuplе of weеks.

After you've got the crust rolled out, transfer it to your pan or pizza stone. It should be spread onto the pizza stone or pan in a layer less than an inch thick, and then the squash crust will need to be baked for at least 20 minutes before putting toppings on it and baking again.
Also see my site: pizza pan avon ohio

Anònim ha dit...

IDEALS! COM SEMPRE! (Dora)

Anònim ha dit...

viva el món de yuppiiiiiiiii!!!!!!

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari serà publicat després de comprovar que no és spam.